Czy da się przygotować PIZZĘ NEAPOLITAŃSKĄ w domu? Dzień z życia PIZZAIOLO

Witajcie po dłuższej przerwie! Dziś na warsztat bierzemy pizzę, ale nie w taki typowy sposób. Udało mi się wejść na kuchnię La Fontany i Vera Napoli, dzięki czemu dzisiaj mogę Wam pokazać jak tak naprawdę wygląda praca Pizzaiolo i z czym taka osoba się musi zmagać! Przygotówka, wydawka, dostawy i inne rzeczy, które mogłem zobaczyć od środka – to wszystko składa się w nową produkcję na kanale. Serdecznie zapraszam do oglądania! Koniecznie z pizzą w ręku 🍕

Spodobał Ci się film? Udostępnij go dalej, daj suba i łapkę w górę – tak niewiele a tak wiele dla mnie!

Marcin Ceran

Programista z zawodu, bloger z zamiłowania. Lubię dobrze zjeść, czy to w domu czy to na mieście. Będziesz to jeszcze jadł?! ;) Więcej o mnie tutaj!

RELATED POSTS